Hverdagstur, ettermiddagsrunde, kosetur, lufte bikkja, rusletur… kjært barn har mange navn. Enkelte mener at det ikke er skikkelig tur om ikke tiden overskrider 2 timer? I dag ble det bare en kort sveiv på ca 1 time, men like fult så finnes det små ting å glede seg over. Små detaljer som ved ettertanke ikke er alle forunt. Disse små detaljene finner du selv på de korte turene om du åpner opp og er observant. Det er så absolutt noe å være både stolt av og glad for… selv på korte turer som i dag!

Jeg kommer ikke til å lage noen omfattende tur-rapport i dag, bare vise frem de små tingene som dukket opp mens jeg ruslet en liten sveiv med bikkja opp mot fjellet, langs noe vi kaller Hellemmoen. Mye å nyte altså, selv på slike korte nær-turer.

-En helt enkel hverdagstur:

 

Spor av Bever’n  som herjer langs elvebredden…

 

Det rådyret som har gjort sitt her har siktet rett ned i et gammelt elge-spor 🙂

 

Et gammelt Revehi dukket opp i en skråning…

 

Her er krakken min, den har jeg mange gode minner fra. Det er ikke få tanker som har vært tenkt på den benken opp igjennom… Kira værer også noe, det er typisk når de strekker nesa mot været og «sniffer» på denne måten. Da ligger det noe i lufta!

 

Kira ved bekken, det er her vi snur når vi går disse korte turene.

 

Kira melder at hun vil ha en godbit fra posen jeg alltid har i lomma, men i dag må jeg skuffe henne. Posen ble ikke med i lomma i dag!

 

I en råten furu-legg har hakkespetten forsøkt seg… ofte mye arbeid til ingen nytte!

 

Sola lå lavt nå på ettermiddagen.

 

Her ser vi opp mot fjellet… det er fantastisk, -er det ikke?

 

I elveløpet rett før vi var hjemme igjen fant vi denne…

Vel, det var en liten hverdagstur på en time… dog med litt bevisthet på detaljene og et kamera over skuldra 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.